Miley Cyrus öppnar upp om bröllopsplanerna

Miley Cyrus och Liam Hemsworth sägs vara två av de hetaste stjärnorna i Hollywood just nu, men deras bröllop kommer sannolikt att vara lågmält.

"When the wedding does happen, it’s probably going to be a small, intimate one," sade Mileys mamma Tish Cyrus i en intervju med tidningen People. Intervjun kommer att ingå i det numret som släpps i tidningskiosker på fredag.

Cyrus, 20, och hennes mor är på jakt efter den perfekta brudklänning, och tidigare denna månad deltog de i Marchesa’s Fall 2013 fashion show för att titta på brudklänningar.

"They make the most amazing dresses. They are definitely one of our options," sade Cyrus om designerna.

Cyrus sade också att hon och Hemsworth, 23, inte har pratat detaljer för deras bröllops planer. Hon sa att hennes fästman är ganska tillbakalutade om allt.

“It’s the best thing ever,” sa Cyrus. “To know that I found the person I want to be with forever is pretty awesome. He’s everything I want.”

Hemsworth och Cyrus möttes 2009, medan de spelade in  "The Last Song". Som va en film om två tonåringar som blir förälskad.

Cyrus blev känd genom sin Disney Channel karaktär Hannah Montana, och Hemsworth  som huvudrollen i succéfilmen "The Hunger Games".
 
Källa: abcnews.go.com

Skrivet av: sinkila.blogg.se

heej, jag är inte så nöjd med designen du har nu så jag håller på med en ny! Den blir nog klar imorgon :)
Tänkte bara informera lite, trevlig helg ;D

2013-02-24 @ 12:57:59
URL: http://sinkila.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: