Smilers, Detta är till er: Vinn en cosmo signerad av Miley Cyrus

Kära Smilers:

Här på Cosmo är vi ganska stora Miley fans. Vi älskar henne frisyr, hennes ständigt föränderliga stil, twerking videon och hennes attityd. Inte många stjärnor är lika öppna som Miley var i sin Cosmo intervju, hon berättade om foto skandaler och äktenskapet med Liam.

Men så mycket som vi älskar Miley ... kan ingen gämföra oss med hur mycket ni älskar Miley.

Våra tweets om hennes cosmo nummer blev retweetat tusentals gånger, det mest populära i Cosmo historia. Nummret flög av hyllorna, det blev omedelbara rapporter om att det såldes ut i vissa områden. Och när Miley sa till er att dekorera tidningskiosker med sitt fabulösa tidnings cover, började foton rulla in i hundratal. (Några av våra favoriter sparas här.)

"Did y’all realize how dooooope [my] fans are?!?!" Twittrade Miley till oss mitt i galenskapen. "I loooove it."

Och det gör vi! För att tacka er för att vara de mest fantastiska fansen-och för att göra vårat jobb så roligt- ger  vi bort tio exemplar av marsnumret signerat av Miley själv. Om du vill vara med,  kommentera bara denna artikeln: Berätta din favorit sak om Miley intervju, det  bästa bakom kulisserna ögonblicket, hennes mest fantastiska mode utseende, vad som helst. Den 5 april kommer vi att  slumpmässigt plocka tio vinnare och skicka deras namn här.

Observera att du måste leva i USA och vara myndig i ditt tillstånd för att vinna. (Vi vet att Miley har massor av internationella fans och vi ber om ursäkt, det är en juridisk sak.) Se till att du kolla in de officiella tävlingsreglerna här.

Källa: cosmopolitan.com
_____________________________________________________________________________________
Sjukt tråkigt att bara folk i USA kan delta & vinna ett signerad Miley cosmo numer... :/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: